You are currently viewing EUPHORIA 18&19
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"addons":2,"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

EUPHORIA 18&19

Spread the love

Chapter-18

By Zuãl’s Khiangte 

“Hmanhmawh ve thin rawh insiam rei thei lutuk” tihpah chuan Nana-i chu ka roomah chuan a rawn lut a,damthat hi chuan hun a kal ve zung zung anihhi Bsc 2nd sem kan ni ve der tawh,UGershoma college luhna kherah kan thianho in kan lut a,Lucas-a erawh Delhi ah class12 kan zawh khan doctor zirtur in a chhuk nghal a vawikhat chauh a rawn la haw, UGershom-a chu tunkum a final na a ni tawh a nakum ah a chhuak tawh dawn,ka sawi duh pakhat chu kan college kal tantirh karkhat na velah UGershoma a lar bawk a a bialnu ka ni tih an hre nghal vek mahse ka duh daih zawk hmeichhia in an bawrh nasat phah tawh lutuk lo a ZawngDiana-i tihloh chuan.

Nana-i nen chuan kan college lamah chuan kan inphur phei a,Rochhumzinga nen ngatinge in inphurhloh inti maithei a chhan chu hepa hi class12 kan nih tawp lam Damiana a thih atang khan a pangai thei tawhlo tawng duh em em thin kha a ngawichawi tawh hle a kan bulah chuan awm reng thin mahse a rilru erawh hmundangah daih a awm thin.

Kan college kan thlen chuan an lo phu mur mur leh tawh UGershoma chu ka zawng thuai a a thiante bulah a lo khi ver ver leh tawh a va han hmeltha tak “Nana ka phei dawn aw” ka tih chuan “Aw Edmond-a ka lo nghak ang” a ti a engmah sawi tawhlo chuan UGershom-a lam chu ka pan a “Princess-i pawh alo thleng e” ULt-a chuan a lo ti a UGershoman minlo ban vat a a bulah ka va thu nghal “Enge insawi a?” ka lo ti hu a “Engmah hmeichhe hriat chiloh” Luvun uih-a chuan a rawn ti sup UGershoma hian thian kawm bik pathum a nei a an hming tak hi ka la hre hlawm meuh lo ULt-a ka tihhi lian thlawn-a tih lamtawi ania chuan a thian pakhat thinchhe deuh hi Luvunuiha a nia a thian pakhat fel ve deuh hi Naw-alhfunga tih ani leh bawk,hming hi an neih mak thei hlawm ania a thianten UGershoma pawh hi Daizauva tiin an au ve thin tho.

Chutia kan ti mawlh mawlh lai chuan Zawngdiana-i thiante ho an rawn phei a henu hi chu a ka ngei a nia a hming te hian ka tah a tichhuak Princess Diana ka hrechhuaklo thei silo henu lahhi princess a ang bawk silo “Zanin chu ride ila Lt”kan bula rawn thut pah chuan a rawn ti nghal a “Kan hmanlo” alo ti nghut a mize ti thawt thawt avang hian an ngaina bik teh chiam lo “Gershom nang tal” an rawn ti leh hram a “Hei ka len zan ania” a lo ti nghut “Aw i len zawh ah pawh” a rawn ti leh hram a “Inkhel ka en dawn a ka hmanlo” ati leh nghuta ZawngDiana-i chuan a melhrum ngang mai pawi sih sah lo..

“1st ah class innei lo mi?” Utetei chu kan bula rawn thut pah chuan a rawn ti a “Lt kan neih kha chho ang” tihpah chuan Luvunuiha chuan ULta chu a kmkuah phei a “Luruhringi tunlai i bulah Rindika ava rawn dik dak lo ve” utetei chuan nui var var chuan a rawn ti a “Ka hne teh ania,min lo biak leh chuan ka block ang che ka tia” ka tihchuan Naw-alhfunga nen an nui nasa ngang mai UGershoman “Hmeichhia hi chuan induhloh hi chu a der pawh hian min be tha peihlo in hmel zawng zawng nen hian biak ngam awmlo khawp hian inti lang thin a heihi a thalo” a rawn ti sup a,a dik chu ka ti ve reng mahse keichuan mi ngei hi ka nei ngai lemlo a mahse hetia minlo be chhen tu hi chu ka ten daih zel UGershoma pawh hian ka mizia a hrechiang bawk a hetianga minlo be tu te hi chu thik en ah pawh a en ngai lemlo..

Class ka neih avangin ka kalsan a Rochhumzinga ka hmuh chuan ka au nghal a mahse a hrelo nge a rawn hawi miahlo “Enge ilo hawi duh miahloh?” tihpah chuan a thutna bulah chuan ka thu a “En ta che” tihpah chuan a earpods chu min hmuh a lel lul mai “Nana-i birthday vawiin chu lawm ila,tlaiah kan dine out anga” ka tihchuan “A pair pair in in awm leh anga ka peihlo” a ti hmuk a hepa hi chu aw “UGershoma alo kal dawnlo kan in pair dawn nia” nui ver ver a ka tih chuan “Thalawm” a ti duh lek a hepa in lak value tawh zia hi aw,Nana-i te kan hnunga an rawn thut chuan kan remruatna vel chu ka lo hrilh a an ni pawhin anlo pawm ve mai a.

UGershoma chu call in Nana-i birthday kan lawm tur vel chu ka hrilh a,ani chu motor thar an dawrah a rawn thlen avangin a hman dawnlo tihkha ka hresa hrim hrim a a rawn sawi ta reng bawk a,mahse a pawilo Rochhumzinga awm tho rei vaklo kan inbiak hnu chuan kan inbiakna chu kan ti tawp a “Kan kal dawn mi?” tihpah chuan ka thiante chu ka melhkual a “Lawk Rkan ka note minlo pe dawn nghak lawk ang u” Nana in a tih avang chuan bike bulah chuan kan ding thap a Rochhumzinga erawh min hnungchhawn zawngin a bike ah a thu a a phone ala bih kur zui,chutia kan din lai chuan hmeichhia pakhat ngo vir ver hmel pawh chhe lemlo tak hi a rawn kal phei a,Rochhumzinga bula a scooty chu rawn lak chhuah a tum a vawilehkhatah “Awi” a ti vak a,Rochhumzinga lahin “Ehee” a tih vak avang chuan kan han en a chu nula tlu tep chuan Rochhumzinga strategies alo hum chawt chu niin Edmond an a scooty chu a va tih din sak a,chunu zak lutuk chuan hnuailam a en char char ringawt “Ka tihpalh lutuk” a rawn ti sep a “A pawilo pawilo” ka lo tihchuan Rochhumzingan “A pawi a pawi a na lutuk fimkhur ve ta che” a rawn ti vin hlur a chunu chuan “ka tihpalh lutuk ka tihpalh lutuk ka ti tawh ngailo ang” a rawn ti leh a “Kal teh ka thin i tirim dawn” Rochhumzingan a tihchuan rang fahran in a inkhalh chhuak nghal a.

Chunu kal hnu chuan Nana-i nen chuan kan inmelh haw a kan nui chhuak ringawt “Lalrammuan nui tawh suh u” Rochhumzinga chuan a rawn ti vin hlur a chu chuan kan nuih a ti za zual a chhuatah thu tawp in ka nui ringawt mi ho pawn min en thup mai mahse a za em ani, “Ka kal dawn induh leh nui rawh u” Rochhumzingan a tihchuan “hei ka nui tawhlo” tih pah chuan a bike hnungah chuan ka chuang a ka mittui ka hru sawk sawk a,Nana in “Saw Rka pawh alo kal alawm ka scooty hi kan hawntir mai nge Rochhumzinga nen in in phur thei tho” a ti a,Rkan a note a pek chuan Nana in a chahbi chu a pek pah kan inah minlo dah sak aw a tih chuan a ti a Rka pawn awle alo ti ve mai a.

Kan pali chuan folkland park ah kan va kal a mahse tih tur em em pawh kan hrechuanglo thla kan la hrep a animai,Rochhumzinga lahhi la titau bur zui biak pawh hi ka be peihlo,folkland a an restaurant ah chuan dinner kan ei nghal a a nuam phian mai,ka message ringtone a tawn rkk ral ral avang chuan ka phone chu phawn in number hriat loh atanga thlalak kadawn chu ka en vat a ka download zo kan ei chu ka phone ka thlauh tawp UGershoma leh a hma a ka hmeichhe hmuh kha ani tih ka hre mai thlalak chu a phe deuh na a mahse ka rilru chu na takin a chhun thei tho ka thianten ka phone chu an rawn en a thil awmzia min zawt nghal sap sap a keipawn chhan ngaihna ka hre biklo,UGershoma chu ka call nghal a mahse a pick thei miahlo mahse beidawngll chuan ka call char char a a tawp a tawp ah chuan ala hram a mahse amah ani hauhll hmeichhia a ni, “Tunge aw?” ka tih chuan “A bialnu” a rawn ti nghut a ka sa zak mai awle tih pah chuan call chu ka ti tawp a,a mkze ngai a chhuah animaw tih zawhna chu ka in zawt nghal ka na vawng vawng mai mahse keimah chauh khamlo mipa chu ka hnaih bik hauhlo ang….

Ka thiante nen chuan bar ah kan kal a zu in ngai hleilo chuan whiskey chu ka tlak ve pap pap a a tui lo ngei mai mahse harhfim a hmachhawn chi ka nilo ka na dawn lutuk mahse ka intam pauh leh ka harhfim tual tual in ka inhre zawk,ka thiante chuan ka in leh tur chu min rawn dang a ka lo tahkhum hrep ringawt,ka harh deuh a an hriat hnu chuan min haw pui a Nana-in lo riak mai rawh a tih lai pawh ka hre reng mahse broke deuh a midang in a riah ka peihloh avangin ka hnar a kan in a haw hreh viau mahila haw na tur dang ka nei chuang bawk silo a hreh deuhin ka haw lui dawn chu anihhi..

Kan inbulah chuan Rochhumzinga chuan min dah a “Ka lo luh pui dawn che mi?” a tih chuan ka lu ka lo thing ringawt kan in lam pan chuan ka phek hnak hnak a ka inchhuih leh khut thin chuan ka nuih te lam lam a ti za mahse kan in kawngkhar kan hawng chu ka nui ngam teuhlo ka nu chuan a tv en lai meuh kalsan in ka bulah chuan a rawn phei a “Lalrammuan zu i in e law?” a rawn tih chuan “Nu i aw ti zawi deuh rawh” ka lo ti damdiai a ” A ve khanglang che chuan zu i in a i zak miah na nge?” a rawn tihleh chuan “ka in lo reng reng sanitizer Nana in min tih buak khum alawm” tiin ka la tang ve hram hram a “Awi awmloh lutuk va inbual la mu nghal ang che naktuk ah ka vaw dawn che” tihpah chuan a tv en na lamah chuan a phei a dek pawh ti ngam tawhlo chuan ka room lamah chuan ka chho a ka intifai a ka mu nghal..

Ka muttui lai tak chuan ka nu chuan min rawn kai tho a tiang em em a zingah hian min la kai tho ngailo hrim hrim Umami pawh alo la tho lo “Chaw chhuang rawh” a ti nghut a kei nizana thil ti sual tih inhre reng chuan hnial ngamlo chuan chaw chu ka chhum a,Umami rawn thawh hnuah eirawng ka bawl zo vek tawh Umami pawn ka nu awm dan chu a mak a tih hmel ngang mai ka pa rawn thawh hnu deuh lawk ah chaw kan ei a,mumang nen a chaw chhum ka ni bawk a ka chaw chhum chu a rum ngang mai ka pa chuan “Khawi maw a lai nem kha min lo khawrh teh ka lo khel ang” a tih chuan rum deuh in ka melh a ka nu in min rawn melh chuan nuih tlawn in ka pa chu chaw ka khawrh nghal a,ka damchhung a chaw kan la ei hma ber tum ani hial ang,chaw kan ei kham chuan ka nu chuan hmun min tih fel tir vek a chumi hnuah thleng min sil tir leh a henu em em hi chu a…

Ka pa hna la kallo chanchin bu chhiar mek bulah chuan nizan a ka awmdan a sawi lai chuan misual tanin a tang turah ka in ruat deuh tawp “Bawhi zu chu a tui i ti a mi a?”ka pa in a tih chuan lu ka lo thing a “Anih tinge i insi?” a tih leh chuan ka ngawi reng a ka nu ve cheng lahhi lock up ah zankhat dah rawh lo ti ve chhen mai, lock up a riah ai chuan min vawhlum se ka duh daih zawk,ka pa chuan damthlup hian “Tun tum chu ka ngaidam ang che mahse i ti leh anihchuan i nu sawi ang kha ka thlen tir tak tak ang,i hria maw?” a tih leh chuan ka lu ka lo bu nghauh nghauh a….

Mood off leh pentawng bur chuan class chu ka lo kal a Rochhumzinga leh nimin a a strategies vawn sak tu kha an lo dun ka hmuh chuan mak ka ti ngei mai ka hmung lama bike lo tlan lam ka hawi chuan UGershom-a leh hmeichhia an thawhpui pa fanu ngei mai chu an rawn inphur a an inhmeh ngei mai UGershoma chuan min rawn melh zawk a mahse a reilo,anlo in ngaizawng tak tak aniang nge,kawp nih ka duhlk a keimah zawk hian ka then ngei ang,UGershoma bulah chuan ka va phei a “Innu thar chu a hmelthat hle mai,bialnu dang i nei ta sia keipawn ka lo zawng ve mai ang aw keini pahnih chu tiang hian kan tawp” tihpah chuan ka inhersan a ka sam ka then pah te chuan shampoo fak na te min ti hrechhuak zawk..

Ka thiante bulah chuan ka phei a nimin a Rochhumzinga bula kan hmuh nu kha Rose alo nia a fel khawp mai Rochhumzinga nen hian anni nghal phei chu ka hrelo,UGershoma chu ngaihtuahloh ka duh a mahse ka theilo ka ngei a mahse ka ngai tho min duat anga khanu a duat ve tur ka ngaihtuah phei chuan ka thinlung a thip vawng vawng mai….

Bialpa nei ve ta heklo chu Rochhumzingan Rose a thlah avangin Jeff an min thlah a,ka chhiat tehlul nen min star ve tu ania ka duh duh in ka ti kual thei,zanriah kan ei lai chuan ka pa chuan a thianpa fa te an puitling zia chu a sawi mawlh mawlh “Nang hi i kum phu te hian awm ve rawh?” ka nu chuan min en lah chuan a rawn ti a ka ning ahh “Ka kum phu a ka awm ten ka rai anga sin” ka tih chuan Umami a nui nasa ngang mahse ka nu erawh chuan min khawnthluk chak hmel takzet melh pawh ka melh rei ngamlo.

EUPHÕRIA 

Chapter-19

By Zuãl’s Khiangte 

Kar hnih a liam meuh chuan UGershoma nen chuan mi hrang ang kan ni tawh ka na a mahse ka thup ni e ka atchilhzia hria te chuan mak an ti mahse hmeichhe tlawm tak anga lan ka duhlo,a bialnu thar Deborah i chu a chhelo a ka neih ve loh tur bawp sei tak a nei bawk a mahse hmel ah 

na na na hi chuan ka hmeltha zawk ka inti ve thlawt ani chu a tukhum ah beng ila powder kg1 vel a tla thei ang..

Nana i nen chuan Rochhumzinga leh Rose-i chungchang chu kan sawi a Damian-a thih hnu a a ngaihzawng hmasa ber ani bawk nen kan lawmpui khawp mai Edmond-a chu kan bulah chuan rawn thu in nizan a a thianpa in dawt a apuh dan vel chu a sawi a “Mipa ve si dawt sawi ching hi chu ka ten” ka lo tihchuan Nana-i pawn “Chuchiah tiang hi chu hnaih tamlo law law rawh, I hlutna zahsaktu che bulah chuan I theihtawp in thahchhuah la I hlutna ngaineptu bulah chuan vawih ri pop pop rawh”a rawn tih chuan kan then hraw ringawt..

Nana in class ala neih avangin waiting shed ah ka lo nghak a Rochhumzinga lahhi Rose nen an in zui tak hnu hian a bo daih zel,a chang chuan hepa hian min ngaihsak loh hi chuan a hrehawm ka ti thin,tunah pawh kei aiin Rose a ngaihsak a ka thik nge ka hrelo Rose hi ka millo leh thut zel “I va inngaihtuah nasa ve” rawn ti tu lam chu ka hawi a UGershom-a alo ni “Ka thu thu” ka lo ti nghut a min melhkur ringawt “I hlim maw?” a tih chuan “hlim rapthlak heti em em hian ka la hlim ngaill”ka tih khum hrep a,mahse ka sawi pah chuan leh lam ka hawi daih ka tah amah tawp hian a ti chuan..

Deborah kan lampan a lo kal ka hmuh chuan “Kal teh innu nen sawn inhnial ka peih miahlo a nia” ka tih chuan ” Kan nu anilo” a rawn ti nghut a ka lo nuihsan ringawt,Deborah in kan bul a rawn thlen chuan min melhrum ngang mai “Mami ka mipa hi rawn hnaih vak suh aw” a rawn ti nghal tawng a “Kal mai teh i mipa i tihkha e,kum19 a zun ah ka uai tawh rawn inla ta tu vak suh,tiang khan lo kawl hrih la nakinah ka lo la let ang,bye u mi thlamuang der der a thu lai min rawn tih rawn hrep ni” tihpah chuan ka thawhsan a,Rochhumzinga leh Rose i nui lai ka hmuh chuan ka na zawk keihi ka â tawh niang tiang hi ka ni ngailo asin…

Rochhumzingan min hmuh chuan “I tha em?” a rawn ti nghut a ka lu ka lo buk khum ringawt,canteen hnung lamah chuan ka phei a ka mittui rawn tla chu ka hru tawk tawk ringawt ka na a UGershom-a hmeichhe dangin ka mipa an tihkhan min vaw chau vek,hnunglamah chuan tu emaw hian minlo kuah a ka chet deuh chuan “Keimah” Rochhumzinga chuan a rawn ti nghut a a lama inher pahin ka tahkhum hrep ringawt,dawhthei takin min thlem a a hma anga ka thiantha ber ang chiah khan a awm leh tawh chung te phei phei chuan ka tah a ti chhuak leh zual,rei ve ka tahkhum hnu chuan ka bang ta hram a UGershom-a nen kan awmdan vel ka hrilh chuan a thinrim hmel ngang mai “Ka rin ang a va nilo ve” a ti nghut a “Mahse Edmond-a nen hian lo inrawlhlo ula ka duh kan inkar thil ani a ka ching fel ve thei mai ang” ka tih chuan min en kur a,ka lai ringawt kei hi enge maw ka hriat ni “Ka kiss thei che ngem?”ka tihchuan “Enga?” a ti nghut a engmah sawi tawhlo chuan ka fawp ringawt a tan tir chuan a hamhaih a mahse min rawn fawp let a mahse nuam tihna ka neilo,kan in fawh zawh hnu chuan “Ka tihpalh tunlai chu ka awm dan a diklo nge ka hrelo Rose hi kei ai i ngaihsak vang hian ka thik a chu chu nia i lakah feelings ka nei emaw ka inti deuh a mahse kan inkiss khan ka neilo tih ka inhre chiah” ka tih chuan a nui hawk ringawt.

“I thik amaw?” nuihzat hmel deuh hian a rawn ti a “Aw keiai a hmeichhia ngaihsak i nei ngai hleinem”ka lo ti a..

Rochhumzinga Pov:

Ka hma a Luruhringin a thusawi chu ngaihtlak nuam ka ti,ka lakah feelings nei ve tak tak selang chuan Rose kalsan in a kut ka vuan nghal ngei ang a, a vawikhatna atan kan in fawp a mahse a tawpna tur ani nghal mahse ka lawm tho reilote tal a nun ka tihbuai sak ve tih ka hriat phah a.

Nana-i ten min lo call avangin parking lamah kan phei a min lo nghak thap tawh,Rose ka call a mahse a chhang theilo a thiannh pakhat lo kal chu Rose i awmna ka zawt a “A haw daih tawh” a tihchuan Luruhringi chu phur in kan haw ve nghal a…

Zanah chuan Rose chu ka call a mahse a reject hmak hmak henu tereuh hi enge maw a hriat ni,kan inhriatna la reilo mahse hmeichhe dang ai thlawt chuan ka duh ve tawh mahse Luruhringi tluk pha erawh an awm meuhlo ka thinglung ah hian,tih tur ka neilo bawk nen Rose in lamah chuan ka inkhalh phei a,vawihnih chiah ka la leng chu pawh a pitei nen an awmlai ve ve in,a pitei chu inhnawih dum thei deuh mai pawisa duh deuh ani a keipawn ka len tantirh chuan min be tha teh chiam lo mahse Rose in ka pa chungchang a hrilh a ni ngei ang ka vawihnih lenna ah chuan Rose aiin min duh hmel tawh daih zawk.

An in ka thlen chuan tv chu Rose pitei leh putea te chuan an lo en thap a an fanu ler deuh mai Rose ka hriat hma atanga min be thintu Katty i pawh a lo thu kuau mai “E ilo leng alaw?” a rawn ti nghal vat a,chhanglo chuan “Rose a awm em?” ka tih chuan a tum nghal hmuk mai “Mambawih i u chu va ko ta che” pa ber chuan a ti a Katty chuan tau bur chung chuan a va ko a, a ai a tum nasa leh zual chuan Rose chu a rawn chhuak a min melhrum ngang mai….

“Pari i thianpa chu ka hmuh hnu ava ang ve?” apatea chuan min en deuh vang vang pah chuan a ti a “Hria ang lock up ah a rawn riak zeuh zeuh tawh” a tih chuan Rose chu ka melhrum ngang mai “Ahh mi hausa fa ah te chuan a fel pawl alawm anih,chung a riah chhan te pawh a thiamloh ani ngawt nang”a pitei chuan a rawn ti a,ka thiamloh ani reng sia hehe mahse ka a

sawi duh chuanglo a piteii mizia ang Rose in a pulo hi chu a vannei ngawt mai.

Apate-a te chu room lamah an phei a Katty pawh a u a kauh pah khan a roomah a awm nghal aniang a rawn dik dak tawh lo, an chhungkaw chanchin minla hrilh lo a khaw nge anu leh apa an awm pawh ka hrelo nakinah hrilh hun min tih ah mih hrilh ve mai turah ka ngai kei erawh chu kan college ah ka pa vang ni maw ka lar a ka chanchin a hre vek mahse henu danglam na ve chu ka hmeichhe kawp te angin thil lei min dil ve reng ngailo a min thunun theihna riau anei bawk..

“Tinge ka call i lak duhloh” ka tih chuan rum fe a min melh pah chuan “I hmeichhe fawh hrep nu kha va call zawk mai ta che” a ti reuh a Luruhringi nen kan in fawp lai a hmu tih ka hrethiam nghal “Ka thiannu anihkha ngaihkawih tur a awmlo,kha kha chu kan tihsual liau liau an-i e” ka tihchuan “Chung chauh chu mi insawifiah na i neih?” a tih chuan “Aw”ka lo ti nghut a “Anihchuan haw rawh tian kan inthen keichuan bialpa thiannu te fawp dun dun thin ka duhlo”a ti a ka melhkur ringawt,chutia kan ngawih reng lai chuan Luruhringin minlo la call zui Rose chuan “Chhang ta che” a ti nghut a ka phone chu la in ka chhang a Rose kal tum chu a kutah ka vuan bawk “Aw hello Luruhring Rose hi vawijn kan infawh chhan kha hrilhfiah lawk teh hei min then atun mek a chuan nanglo ka thiannu te ka la fawp lo tih min sawi sak nghal teh”ka ti a Rose chu ka phone chu ka pe a,Luruhringi chuan min sawi chhuak em ang chu maw.

Rei vaklo an inbiak hnu chuan ka phone chu min pe a “Enge i thutluk na?” ka tih chuan “Thlen nawn tawh suh se” a ti nghut reuh a ka lu ka lo bu ringawt keipawh mipa dang kiss se ka thinrim ve tho ang “Chuan khawi i maw i phone kha” tihpah chuan ka phone chu a rawn ban a,lo awm hnai teh a tih chuan ka awm hnai ve mai a min selfie pui lek chu niin “wallpaper hi ka thlak dawn” a tih chuan a theihloh ka lo ti nghal,ni e hei chu ka phallo Luruhringi nen phone kan neih tantirh atangin kan pahnih tetlai thlalak hi wallpaper ah kan hmang dun char char “I duh tiraw henu nen hian enge in inkar Nana-i nen i care dan a in ang lo” a tih chuan “Kan inkarah engmah a awmlo ka thiantha ber ani a he thlalak hi phone kan neih tantirh atanga kan hman duh anih avangin ka phatsan thianglo” ka ti a…

“Ngaihzawng i nei tawh a a hrethiam ang chu ka hmang ania” tihpah chuan ka wallpaper chu a thlak a nuamlo ka ti ngei mai Luruhringi thinrim tur hi ka tuar ngam thlawtlo kar2 vel a thinrim leh ngei awmsia mahse ka bialnu tan lah a thik awm ve tho bawk si huihamm ka ning..

Lydia(Luruhringi) Pov:

Rochhumzinga ka thinrim khum atangin kar1 na chiah ank,ni e ka thinrim takzet keipawn UGershom-a nasa lutuk tak mai in ka duh a mabse ka wallpaper ka khawih che eihlo ani ve awi ka ngaihtuah zawng pawh hian ka thinrim Rose oh Parkebali pawh ka be peih meuhlo a hming hi hmanni ah kan len ho in sandal a buna, kan kalna a phut bawk nen a sandal chu a phelh a a ke a lo bal sia a hmingah lalparmawii lo ni ve zel nen Parkebali tih a put phah…

Ka pa birthday kan lawm a Nana-i te leh Damiana te chhung leh Edmond-a te unau leh leh Rochhumzinga te chhung an lo kal a,chu maj bak ah ka pa in a hna thawhpui police dul hma hruai an lo kal bawk a a nuam ve khawp mai UGershoma chhelo leh lutuk chu enloh a har ka ti amah in a rawn kal a a bialnu Debawngi chu khawiah emaw a dah aniang “UGershoma saw lu lo vin ka chem ala ani ringawt” Rochhumzinga bula ka tih chuan a nui nasa ngang mai “Chem lovin ka lu ala tih zawk tur” a rawn ti zeuh a hmm a ho emai..

Dar10 velah chuan ka thiante chu an tin ta hlawm a keipawh ka room lamah chuan chho in ka intifai a ka mu nghal ka room pawn lam zawk atanga rawn in kik ri chuan min ti harh a ka room hi inhnuai pawn lam atang hian inchhung luh kher ngailo hian a chhoh theih a heta tang hian Rochhumzinga pawh a rawn lut ru fo mai,Rochhumzinga a nih leh ringin kawngkhar chh ka va hawng a mahse UGershom-a alo ni “Nang engtin? awi apa te an lo kal ange haw rawh” ka ti bah nghal nawk nawk a “An mu tawh” a rawn ti sup ringawt.

“Chu pawh nise a chiloh haw rawh” tihpah a ka nawm chu min lo pawm a ka tang deuh leh min pawp nghet ting nimai in ka hria “Tinge UGershom hetia i awm?” ka tih chuan “Kha pa khan a ti hlim viau che ami?” a tih chuan ka bo hu ringawt “A tu chuan maw?” ka tih chuan a kut pakhat chuan a kekawr ipte chu a dap a a phone rawn phawrh chhuak in “Hepa hi mawle tunge a hming pawh ka hre hrep lo”a ti bul nghut a Jeff an ka mit a chhem lai alo nia mahse hrelo tan chuan min kiss tur a ang lutuk..

“Hei chu Jeff anihhi ka mit ah tah hian bawlhhlawh a lut a a hmu silo a a chhem alawm” ka ti a min en kur ringawt,anjh leh hei ve thung hi tih pah chuan Rochhumzinga nen kan in fawp lai chu min hmuh a ka meng kawk ringawt engtinge nge tiang te hi a neih le “Engtinnge I neih?” ka tih chuan sawi phawt rawh a ti a,Rochhumzinga bula ka sawi ang bawk chu a hnenah chuan ka sawi a…

“Haw rawh rawh”ka tihchuan “Ka tihpalh” a ti nghut a amah ka en kiau ringawt “Thudik hre hmasa lo in thlutluk na i siam a tunah chuan bialnu tha deuh i nei tawh alawm” ka ti a “Ka bialnu anilo i thik tur in a bulah ka awm anihkha” a tihchuan ka nui ringawt “Anih leh heihi enge a awmzia?” tihpah chuan an in kiss lai thlalak chuam ka hmuh a “Ka inringlo lai min rawn fawp anihhi thlalak phei dan atang hian hre mai ta che” a tih chuan “Ka rawn call a i phone alo pick alawm” ka tih chuan “A lo pick maw?” a ti hu a ka lo bu nghat “Chu zawng ka hre hauhlo mahse keihian ka la phatsan hauhlo che” a tih chhan keipawn ka lo ti vat a min rawn fawl nghal a keipawn ka lo chhang let veleh nghal…

Nidang zawng aiin kan duh thawh a ka khum lamah chuan min pawm phei a min fawp pahin ka awm a khawih reng bawk a kut chuan ka kawng hnuailam a chul thla zel a dan reng ka tum lo chu keipawn mak ka inti hial mahse a zun in min zem hneh em ani,UGershoma chu tho nghut in “A chiloh” a ti nghut a a kut a vuan pah chuan “A pawilo i ta nih ka duh” a mit a en reng pah chuan ka ti a “I harhfim meuh maw?” a tih chuan ka lu ka lo bu nghauh a chumi a hmuh chuan min rawn fawp chhun zawm leh nghal,zei takin ka kawr a phelh a chutiang bawk in ka kekawr pawh a hma a engmah halo a ka awm chu lungawi hmel deuhin min en a chu chuan ka chhungril a ti lawm hliah hliah mipa a nihna ti chiangtu in min rawn zawm chuan ka vawikhatna anih avangin a na a mahse tawp tur in ka ti phallo ka hmangaih a a tan ka engkim hlan vek ka duh…

Ka bulah thlan sa hluam a a rawn mut chuan ka chal ah a rawn fawp a “Ka lawm e” a ti sup a mahse sawi tel tur a ka duh em em erawh a sawilo chuan min tina thung mahse sawi ni ala nei ve em em ang “ka hmangaih che” tih thu hi…

“UGershom Nang chu ka hrawk a damdawi tang reng ang hi ini” ka tih chuan nui sawng pah hian “Chu ka va kha awm ve” a ti a “Chuti lam anilo ka tan chuan damdawi mumlian i nia mahse damdawi mum hi ka lem thla thei ngailo a chu zawk chu mawle mahse ka hrawk a a tan tawhloh hnuah chu damdawi chuan a hna thawh tur angin a thawk a ka taksa tan a tha alawm chu zawk chu nia ka sawi tum” ka tih chuan ka hnuiah a rawn fawp ringawt a,chu zan hlim awm tak hriatreng tlak chu ka khumah chuan a vawihnih nan kan tling tla fel leh a….

Zuals Khiangte

I wrote my imagination✨

Leave a Reply