You are currently viewing EUPHORIA
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"addons":2,"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

EUPHORIA

Spread the love

Chapter-6

-Zuãl’s Khiangte

Tuk dang ang bawkin Rochhumzinga nen chuan a bike in School lampan chuan kan inphur chhuak leh a,nizan a thil thleng ka ngaihtuah chhuah zawng te hian ka la mur chem chem thei te hian ka hria khukral theih chu nise ka khu nasa tawh khawp ang…

School kan thlen chuan kan thiante chuan garage bula waiting shed lo awm ah chuan minlo nghak leh thap tawh kan pahnih hian kan tlai ber ziah,minlo nghahna lam chu Ephraim-a bike dahtha pawh nghak tawhlo chuan ka pan phei a “Awi ka zawi lutuk” tihpah Damian-a kut chu ka uai ti tih nghal,Class10 hmeichhia ho in minla en haw haw zui ka engah phei chuan a thawk chuanglo,kan school ah hian class9-12 a awm a kan school compound pawh zau tak ani infiamna chi hrang hrang a awm bawk a infiamna mai nilo thil eng eng emaw pawh a awm nual,mi thenkhat chuan mi hausa school an ti hial thin a changtlung ve em avang hian, an sawi dik ve tho mai mi mai mai kal theihna school ani tlat lo monthly fee hi class11 thleng kan chawi a kan fee pawh a namailo khawp mai school dang aiin a to fal nalh mahse scholarship hmang in lehkhathiam deuh chu an lo kal ve thin tho…India ram a school tha an thlan naah pawh top3 ah kan school hi lang pha ve ngat kha nia, e chuan he school hi Damian-a te ta ani tih kan sawi hram a nge chuan Resort nuam deuh deuh pawh pahnih lai annei ka thiante nu leh pa te ho an bawn ania…

“Tinge nang ang lo tak in i va zawi ve?” min en run pah chuan a rawn ti a “Ka thluak nizan ah reilote ka hmang ve e ka tia hei ka zawi phah vek” ka tihchuan a nuisuk a nizanah UGershom-a sprengtengkeuh na kha tumloh puiin ka ngaihtuah chiang a mi ti zawi vek,a hmul lo chi in nia ka ngaihtuah ni.

“Chho ang u” tihpah chuan min kuah chho a,a kawng ah ka lo kuah ve thung kan hnungah chuan kan thiante chuan minlo zui ve bawk a…

“Tinge nanghi i awmdan hian ka ngaih i ti thalo” Nana chuan ka bula rawn thut pah chuan a rawn ti a,a tawng ring bawk a Lucas pawh a rawn hawi nghal “Lo hawi hri hre suh” ka lo ti vin nghal hlur a lu thing nghut in a hawilet leh nghal.

“Ihhmaw ka la zak anihhi,ka awm te hi a nuam theilo ka khuate hi a tisik dawn in ka hria” ka tih chuan a chhan min zawt nghal chung a,ka hrilh leh ta nge nge mittui tla phungin min la nuih zui Damian-a leh Rochhumzinga lo phei chu alo hrilh ve nghal a an ni pawh an then hraw mai.

“In duhtawkin nui teh u,nangni single ho hi chuan in hrethiamlo ang” ka tih chu Nana in a la na ngei mai “Keichu ka duh duh ka thing thei min phutawk tur ka la hmulo mai mai” a lo ti vat a.

“I phutawk i iang ve khanglang zel a i single phah reng anihkha Vankai-a te saw duh ve mai mai la in inphutawk reng” ka tihchuan ka hnungah a ri nghal dum a,a nat zia chuh a a ni lah a la nui vak vak zui…

“Nei silo nghei silo hi a nuam ber” Damian an alo ti ve vat a hepa hi chu a ler ania hmeichhia karkhat kawp tlin a neih awm pawh hi ka la hrelo a thlak reng ringawt “Keichu ka nei peih tawh hrihlo mi an duh huam huam zel a” Rochhumzingan a rawn ti ve bawk a.

“I thing chhe thei em alawm” ka lo tihchuan ka chal a ri leh nghal fawk an kutthak hiahna hi ka ni ringawt.

“Heihi inhrethiam em?” tihpah chuan Lucas chu Biology lehkhabu nen a rawn phei a ani hi chu aw ala hlawhtling ang mawle apa angin doctor nih a tum a hospital annei bawk a,pasal tur ka hmuh zawhloh chuan ka nei hrim hrim ang a bulah pawh ka sawi a ani pawn a remti vek tawh mahse ka hmuh zawh chuan ka duh chuanglo,chhelo singkhawnawi mahse ka thian anih vang hrim hrim hian ka iai deuh tlat…A lehkhazir peih ber Nana nen chuan an sawidun mawlh mawlh a kei niin Edmond-a lo haw tur chungchang vel kan lo sawi mawlh mawlh thung…lehkhazir hi chu ka thatchhiatna lam tak ania mahse top10 ah chuan ka lang ve ziah tho Nana leh Lucas te hi chu pakhatna an innih chawk zat zat zel school kan luh tantirh atangin.. keichu school tan hma emaw chawlh lai hian tuition ka kal a ka lo cover hman vek tawh thin a hetia school kan han luh hi chuan ka zir ngai em em tawhlo exam dawn ah ka en thuak thuak a animai…

“Ka zun a chhuak zung lawk ang” Nana in break dar a rawn rik rual chuan a rawn ti a,kan inzui chhuak nghal…

” Hey UGershom-a nen inni mi?” ka bula rawn din pah chuan Ahriati aka Chhawhchhi-i chuan a rawn ti a.

“Ni e” ka lo ti nghut,he mihring nen hi chuan tette kan nihlai atangin kan in millo ka school luhna apiangah a lo la lut ve ziah zui… Ka pa te unau zinga upa ber Pa Sangtea fanu a fa ania cousin kan ni tihna anihchu mahse kan awmdun apiang in kan in tihbuai loh leh kan insual ziah..

“Heehh a duh tak tak che pawh ka ringlo” tihpah chuan ka bulah chuan a kut chu a rawn sil ve a.

“Min duh chu a nih si hi”

“Play atan bak a tilo ang che URosy nen annih rei tawh zia i hriat kha anni leh tep tawh ang an inthen tak tak theilo” a rawn tih chuan rum fahran hian ka lo melh a Rosy a tih chu ama pa te lama a cousin ani UGershom-a nen kum2 dawn anni a mahse inthen inthenlo ang khan an awm reng renewable resources an tih ang chi anihchu “Play atan pawh a duh ve loh che kha min itsik viau hi duhtawk teh” tihpah chuan ka kut chu ka romol chuan ka hru a,nidang chu nise kan insual leh daih tawh ang mahse ka pa in min kamkhat deuh tang khan insum ve hram hram ka tum chu anihhi…

“Haha ka duh ve chi anilo,i nat lutuk loh nat ka hrilh lawk che nihchu ka unaunu te i ni ve bawk sia mahse chutia i then duh tak siloh ah chuan nakinah a then hunah che hnaptui tla pur a i tah hun chiah hmuh ka hmabak anihchu” a tih rual chuan kawngkhar a rawn ri kharh a Nana rawn chhuak chuan keini pahnih indinchilh chu phawk fe hian minlo melh a “Kal ang tinge hetiang hnapthleng sei deuh te hi tinge i lo hnial duh” tihpah chuan ka kutah minlo kai a min kalpui nghal mahse Chhawhchhi-i thurawn sawi avang chuan ka ding chawt a..

“Engmaw i sawi kha?” tihpah chuan ka inher let a “I virginity bak duh a neilo” tihpah chuan a rawn nuisawng a a thiante pawh chuan min thamlo hmel fe in minlo melh a,a bul ka thlen lai ka hrelo a samah tham in girls toilet ah chuan ka hnuk a a thian pahnih te chuan rawn chhan an tum a Nana in alo insualpui ve nghal,tha ah chuan min hnehlo chiang asin a te chul ringawt…

Tu emaw hian vawilehkhatah min pawm sawn nawk a Chhawhchhi-i pawh kan class mipa in an lo chelhbet ve nghal mahse Chhawhchhi-i chu khawih tumin ka lo la tal faih faih tho ka thinrim hi chuan ka pa ang chiah ka ni khua ka hmu ngailo “Engthil nge thleng a?” rawn ti thawt ri lam chu kan haw phei nghal thup a Sir Malika lo niin hmeldur khup hian kan awmna lam chu a rawn pan phei a “Engvang a insual nge innih?” a rawn tih chuan kan ngawi thap,min pawm sawn nawk tu ka en chu Lucas-a alo ni kan hawikual a Nana pawh alo thur bum mai Damian an a lo dawm ve ran bawk ka kut kan en chu Chhawhchhi-i sam a lo awm nuai mai a sam chu a tla nual dawn anihhi ka biang thip ser ser bak keichuan na ka nei velo.

Office ah chuan insual ho chu kan inzui lut sap sap a principle hma a kan din chuan ka zam ve deuh hlek “Engvanga insual nge innih?” Kan principal Damian-a pa chuan a rawn ti nghut a,pawnlamah nel viau mahila tunah chua de pawh ka ti ngamlo.

“Sir ka kut sil lai in Lydia hian min rawn kek ringawt a engtinmah pawh ka ti velo chuan ka thiante hian min lo chhan an tum a Nana hian a lo insualpui ve nghal ringawt” tihpah chuan a insut zui hlap hlap a Nana nen ang phuau in kan en ringawt dawt sawi an thiam mai mai zia chu a ka ching thei mai dawn in ka hria.

“Lydia ngaihdam dil rawh” Kan principal in a rawn tih chuan ka kut ka hum ruh teuh ringawt “Kut ka thlak hmasak che avang khan min ngaidam dawnnia mahse i thilsawi ho avang erawh kha chuan keichuan i phu ve reng ka ti” ka tih chuan principal a lo rum nghut a..

“Vawiin atan chuan class la tawhlo in in haw thei ang chuan naktukah in nu emaw in pa te theuh school ah inlo kaltir dawnnia” principal in a tih chuan Chhawhchhi-i ka melh nghek power chu nei ila a thalthuai tawh ang..

Class ah lutin kan bag kan va la a Nana chuan kan thiante chu thil awmzia a hrilh mawlh mawlh a kei erawh ka lungawi theilo “Ka lo zui haw ve daih ang che u” tihpah chuan Damian-a chuan a bag a ak nghal tharh a Lucas-a leh Rochhumzinga pawn keipawh an lo ti nghal,kan panga chuan kan inzui chhuak a…

Gate bulah a Chhawhchhi-i te lo ding ka hmuh chuan ka thinrim thar leh ringawt chutah minlo la pan zui “Buaina siam bak nang hian thiam i neilo” a rawn tih chuan ka lo hnek nghal sawk ringawt “Nanghi ka buaina chu ini ka bulah rawn tal ve phet tum tawh suh ang che” tihpah chuan Rochhumzinga bike ah chuan ka chhuang a kan inphur chhuak nghal….

Chapter-7

Kan inlamah chuan kan inzui phei dam dam a,ka nu leh pate chu Pa Dika(Damian-a pa)khan a lo phone tawh ngei ka ring..”Lalrammuan engvangin nge Ahriati toilet ah i hnuh leh tak aa?” in chhung kan luhrual chuan ka nu chuan vin hlar hian a rawn ti nghal a,ka thiante hi ka tette tang a ka kawm anni bawk a an mitmeng a veng teh chiamlo.”Mawh han sawi teh! Unau inni tih i hria em? In insual dawn emaw in in tih thiamloh ai chuan a bul hnaiah awmlo zawk mai ta che a zah pawh a zahthlak zozai lutuk” tur zet a min melh pah chuan a ti leh zat zat a.”Nute Ahriati kha a tawngkam a ngeiawm lutuk a,Lydia hian hnuh pawh a tumlo a kut kha Chhawhchhi-i oh Ahriati samah khan a awm palh a Lydia hian a kal pah khan a hnuk palh alawm a tihluih anilo hrim hrim” Nana chuan min chhan fe chuan a rawn ti a nidang chu nise a chhuanlam awiawmloh lutuk avang hian ka chum irh awk ang mawle mahse tun tum chu min chhan a tum ve hrim hrim avang pawh hian ka lawm,ka nu hi chu nuclear bomb ai pawn a puak na zawk tlat a ka hlau fe zawk.”A awiawmloh lutuk Lalrammuani kut Ahriati sam a va awm ringawt chhan tur a awmlo” tihpah chuan thinrim tih hriat fe hian a kawng dawm chung chuan a tei kual a “Nute i kawngna mi?” Rochhumzingan a tih chuan rum fe a melh pah hian “Na lo na lo hrem dan tur che u ka ngaihtuah anihhi” vin zet hian a rawn ti a.”Chhimthlipui chhimthlipui” Damian an zawite hian a rawn ti a,ka nu chuan a hre hman ni ngei tur ni “Enga?” a rawn ti vin leh tuar a kan ngawi nghal thap a attention posi in kan ding zui nghal thap bawk,kan tet lai in kan in hi inkawm na ber a kan hman avang hian ka nu mizia an hrechiang a nu fel tak leh nu zem ni mahse a thinrim lai hi chuan de pawh kan ti ngamlo.”Nute thinrim tawhlo la thinrim a awmreng chuan an tar hma duh ania nangchu i hmeltha si tar tur atan kan phallo che nia” Lucas chuan ka nu en pah chuan a ti a ka nu chuan rum deuh hian min rawn melh kual a kan lu ka lo bu nghauh nghauh a hmuh chuan Lucas a thilsawi kha a awi ve deuh aniang…”Room ah chho rawh u in hahthlak emai,Lalrammuan Ahriati i hnuk emaw i khai leh a ni tih ka hriat chuan ka vaw er zawk zawk tawh ang che” a tihchuan ka lo thaw huai ka tet lai a ka nî in nang hi chu falak inia min ti thin te kha a chang hi chuan a tak tak anih ka ring thin ka nu hrawk hriam lutuk avang hian, ka room lamah chuan kan inzui chho dam dam a,ka tet laiin Ahriatin ka pencil a lo la ru a a box ah ka hmu leh sia ka thinrim in a chhipsamah ka khai titih a kha kha a la hrereng aniang engtin nge keipawn ka khai theih tehreng tih pawh ka inhre tawh biklo.”Ka lungphu hi a la normal theilo” tihpah chuan Nana chuan a awm a dawm vang vang a “Keipawh ka hit chuai chuai in ka hria Nutei thinrim hi chu a hlauhawm thei emai a tawng zawng te hian thli hi a thaw fua fua zel in ka hria,vai han ni ngat phei selang chuan a kutzungtang nen meuh min hauh ka ring” Rochhumzinga chuan ka bula rawn thut thlak dawt pah chuan a rawn ti a..”Edmond-a chu a lo thleng tawh angem le?” Lucas-a pawh chuan a rawn ti ve sup a Edmond-a nen hi chuan inkawm ho ro ro ah pawh an inzui nasa ve a a ngai ve anih ka ring..”Thleng lo deuh ang chaw kan va ei phei dawn mi?” ka tih chuan an lo phur nasa mai “Ahh keichu Edmond-a nen kan inkawm ve vak ngai silo a ka zak e a” Nana chuan a rawn ti a,keini chu Edmond-a te nen hian nausen tette atang a inkawm kan nia mahse Nana te nen chuan Kg tang chauh kan inkawm a chutah Class5 to Class8 hostelah a awm a kan school luhna in ang tho mahse schoolah chuan keimah leh Lucas bak a kawm vak ngailo a class9 tang Edmond-a lah Delhi ah a awm daih sia a rawn haw ngai bawk silo a an innel ve vak lo keini ang em em in.”I thian ve tho lawm anih a ho lutuk in in ngaina ve zel mai ang Lulian oh Lydia UGershom-a kha phone la,chawhmeh kan intum anga chaw kan rawn ei phei dawn ti rawh” Damian-an a ti zui ve zat bawk a,keipawn UGershom-a chu phone in chaw kan eitur thu chu ka hrilh a “In va zamlo e aw” a rawn tih chuan “Monu interview ka rawn nei nghal dawn i nau chu ka thianpa ni mahse ka nau tur tho ania inzir lawk te a ngai ve lawm chawhmeh kanlo intum anga eirawng Nu Rami kan lo bawlpui ang” ka tih chuan a rem ti ve mai a.”Anih ka dah aw duhtak ka hmangaih che” ka tihchuan “Lalrammuan phurthak suh ka dah ania ” tih leh off a rual a.”Engtinge kan awm dawn inva inthlak phawt dawn nge?” ka tih chuan kan va inthlak zuai anga kan rawn sawm phei leh mai ang che u an ti a,Nana leh Lucas hi chu vengkhat ah an awm a inthenawm an ni bawk a Damian-a chu veng hranah daih a awm thung.An haw hnu chuan inthlak vat in shower ka nei nghal a,mahni chauh a awm chu Chhawhchhi-i ka ngaihtuah chhuah leh phah ka thinrim thar leh hnuhnawh… Tiang chuan ka lo chhang zawklo ani,tiang chuan ka lo khawih zawk lo ani ti te chuan ka ngaihtuah thul he mihring hi chu ka haw khur ngawih ngawih zit zet mai hian a..Rochhumzingan minlo sawm a kan thiante dang nghah pah in thingpui kan lo in a ka nu chu a la thinrim nge mawni a hmel a la rum ul mai …ka pa hi chuan min hau min hau mahse a thin hi ka tirim khat a ka nu ve thung chu a tawpkhawk ah a rawn alh chhuak thin an mizia hi a in letling thawk in ka hria ka nu in mipa mizia a nei a ka pa in hmeichhe mizia ang deuh hi a nei thung ten ka hria…Kan thiante an lo thlen chuan ka nu in “Kha lo haw har suh ang che school a thil thleng vang khan i pa a thinrim dawn tih hria la” tihpah chuan pawisa min pe a chutiang te tuna han sawi haw min ti chaklo vek UGershom-a te inah lawi luh nghal mai ania ka duh,hauh tuar a haw leh te chu a peih awmloh ve em asin.UGershom-a te in a tlanglo chuan bazar lamah kan inzui phei a Damian-an car a rawn keng bawk a a tihzia fu mai kan mi tawh te lah chuan milar ang mai in min la en he haw zui mahse keini chu min en pawn ka hrelo kan mipa kalpui te hi aniang an en,kan thil lei chu Damian-a te car ah chuan kan dahlut zung zung a UGershom-a te inlampan chuan kan inzui phei a.An in kan thleng a Nu Rami bulah chaw kan ei khawm dawn kan tih chuan a va nuam dawn ve alo ti ve nghal chul a,mipa ho in sa an siam a hmeichhia in an hnah leh salad vel kan lo siam ve thung a “I va rawn lang khat ve kan Gershom pawn a sawi reng mai che” Nu Ram in a tih chuan ka bengkawrawng chhung a thleng rang ngei mai.”Nu Ram UGershom-a chuan engtin nge minlo sawi thin a” ka tih chuan “Ahh sawi em em lo che in a sawi che a” a lo ti bah deuh nuai a,hmm dawt min hrilh chiang mai.Pawn a motor ri kan hriat rual chuan kan tlan chhuak nghal thup a chutah motor hnung atang ngei mai chuan Edmond-a chu khi ver ver chung hian a rawn chhuak a “Awi ka ngai lutuk che” tihpah chuan ka va kuah nghal chung chung a a ni pawn min lo kuah let ve nghal kan thiante chu rawn phei in an rawn chibai ve nghal sap sap a ka unaupa ang a ka ngaih tawh vang aniang ka ngai thar riau..”Fapa tlanbo pawh a rawn thleng ta maw?” rawn titu lam chu kan hawi phei nghal thap a UGershom-a chu a bike chungah thu pah chuan minlo en reng a a bike ri ka hre miahlo,a lam pan chuan ka va tlan phei thet thet a a bul ka thleng tep tihah chuan ka inchhuih khut a a hma ah ka va thingthi ringawt ka thiante nui thawm ka hre nghal..”Aw khet khut che hian” tihpah chuan a bike a tang a rawn chhuk a min rawn kaitho a ka khup chu ana ngei mai, inlamah chuan kan inzui phei a…”UGershom vawiin chu Luliani kha a bawn teh mai nia Chhawhchhi-i chhuatnawh nan a hmang a” Damian-a chuan nui tho hian a rawn ti a “Enge awmzia?” UGershoman a tih chuan Chhawhchhi-i nen a kan insual dan vel chu Rochhumzinga chuan a rawn sawi nghal zawt zawt a ka vahan ngei mai mai tak,Edmond-a chu a lo nui khur ngar ngar a UGershom-a pawh a khi sawng mai.UGershom-a room a a lut tur chu ka zui lut ve nghal a “Shower ka nei lawk dawn aw” a tih chuan ka lu ka lo bu nghauh a a ni pawh a lut zui ve nghal mai a,a room hi chu chhungkaw khat luah tham zet ani mawle a zau zia hi tawngkam thiam deuh in sawi phei selang chuan bo na tham an tih hial ka ring,chutia ka enkual lai chuan a phone a rawn ri a “UGershom i phone a ri ania” ka ti vak a bathroom tang chuan lo la mai rawh a rawn ti lung lung a,rawn call tu ka en chuan ka ni nghal dup thei in ka hria URosy alo ni UGershom-a bialnu lawm le ka nih tihpah chuan call chu ka pick a.”Zan in chu rawn phei la” call ka lak rual chuan a rawn ti nghal.”UGershom-a chu a inbual a” insum tak chuan ka lo ti let ve a.”Tunge a? A bialnu a mi inih?” a rawn tih chuan ka nih thu ka lo hrilh vat a “Bawihte i rilrunat lutuk loh nan ka hrilh mai mai ang che Gershom-a hian keilo duh tak tak a nei lo chuvangin lo hnaih ve vak suh” nui deuh pah rawn ti a..”Ahh i thulo ve em mai ka dah” tihpah chuan ka off nghal,khatiang sawi tur khawp khan an lo la inhnim hnai ami le? tihte chu ka ngaihtuah rauh rauh a chutia ka ngaihtuah na ka lo kawm melh melh lai chuan bathroom kawngkhar a rawn ri khep a UGershom-a a rawn lang nghal vat bawk.”Tunge lo call a?” a lu hru pah chuan a rawn ti a “Vaichhia anihkha ka chhuak ania” tihleh a room atang a chhuah ka rual a ka awm hi a nuam lo ka sawi chhuak ngam der silo ka thinrim a ka rilru a na bawk.Chaw kan ei naah chuan ka ngawireng a min biak pawn a rul tawk te te bak in ka chhanglo ka awm a nawm leh nawmloh te min zawt ringawt ka ngawichawi em a an ngaih ka ti thalo anih ka ring…”I thinrim ami?” kan chawei zo UGershom-an a room ah min kailut a khum a kan thut rual chuan a ti nghal a “Ai” ka lo ti sep ringawt.”Sawi rawh le I mizia hi chu ka hrechiang ve tawk viau ania” a rawn tih chuan ka lo thawhalh a “Ihh URosy ne khan inla in be thin ami?” tihpah chuan hnuailam ka melh daih a,ka khabe rawn dawm chung chuan amah en thei tur in min kuai dak a..”Be tawh ngailo a tinge ani chu?” a rawn tih chuan ka ngawi reng a “Tlaia lo call tu kha amah tiraw?” a rawn tih chuan ka lu ka bu nghuah a “Ihh Chhawhchhi-i oh Ahriati te pawh khan in inthen tak tak theilo an tia” ka tih chuan a nuisuk a.”Kan inthen tak tak thei chu anihhi,hetiang avang in i rilru tihah tawh suh keichuan bul ka tanpui tawh che a min then anihloh chuan then mai mai che ka tumlo” a tih chuan keimah zawk chuan khumah ka bawhthlu thuai a ka fawp nghal,nui hawk pah hian uar zetin minlo chhang let ve nghal a.Gershoma pov:”A mipa zawk tih tur hi i ti hmasa zawk ziah mai” ka tih chuan a nui kar kar a,a rilru that zia ka hmuchiang tawh a keipawn ka duh ve tak tak tawh in ka hria a hma kha chuan then leh nghal mai kha ka tum a mahse tunah chuan ani hian min ti hlim ber tlat tawh.”Lo kal rawh ka thlah haw ang che” ka tih chuan nui ver ver hian a rawn tho a,min atchilh viau e tilo chuan mipat hmeichhiat na hman a duh thaklo anihchu mahse ka ngaisang zawk daih in ka hria “Ka kawng chunglam ah hian duhtawk mai rawh hetiang lam hi chu ka tilte thenna zawng ani velo” a ti mauh mai kha ania.Dawr bulah chuan ka ding a engmah min zawt lo chuan a chhuk thla ve nghal tharh a “Lo kal rawh eitur ka lei ang che chaw i ei tlem em mai”ka tih chuan “Oppa Saranghae” a rawn ti a “Nun over kha sim nghal rawh” ka lo ti nghal hlur,dawr chhungah chuan kan inzui lut a.”Enge i duh?” ka tih chuan dawrkai tunu en pah hian “Pi i hnung a mi Babutea hnapkhir kha min lo pe” a ti a enge Babutea hnapkhir pawh ka hriatloh chu a “E chuan pi ka patea chips nen khan aw” a tihleh phei chuan ka bo tulh tulh.”I patea chips hi chu a tui ani” Dawkai tunu chuan tihpah chuan Uncle chips chu a rawn pe a heihi a pate a chips chu anih ngei dawn hi mahse enge Babutea hnapkhir kha ni ta ang ahh ka ngaihtuah peihlo…An inah chuan chuan kan inzui lut a Nutei te nupa pawn tv an lo la en “Mambawih vawiinah in insual leh ami a?” kan thut rual chuan Patea(Lydia pa) chuan a rawn ti a,ka nu leh pate thiantha tak anni bawk a ka nutei patea ringawt ka naute pawn an ti ve vek tho.”Aw” ka bula mi chuan a rawn ti a “Insual hi chu a thalo ania” a ti nghut a “Pa loh theihloh anihkha min hrethiam leh mai rawh tlai ang anu bulah sual puanna ka nei vek tawh” ka bul a mi chuan a rawn ti nghal zat zat a….”Anih tunge chak zawk?” Apa in a rawn tihleh chuan a hnuhkual dan vel chu a rawn sawi keini kan nuih hawk hawk laiin Nuteii chu room ah a lut nghal hmak,keipawh coffee ka in hnu ah thu khawmuang tawhlo in ka inkhalh haw a…..

Zuals Khiangte

I wrote my imagination✨

Leave a Reply